Over ons

Mena Computers is sinds 2002 een betrouwbaar adres voor computers, laptops en overige hardware. We staan bekend om onze uitstekende service en deskundig advies. Onze technische dienst staat klaar om u de beste support te bieden. Naast een ruime winkel kunt u terecht in onze uitgebreide webshop.

Waar staan we voor? (Onze missie)

We zijn betrouwbaar, eerlijk en komen onze afspraken na. Onze medewerkers zijn competent, het zijn vakmensen met passie voor ICT. We besteden aandacht aan scholing en ontwikkeling. We werken efficiënt en zijn ondernemend en proactief. Betrokkenheid en meedenken met de klant staat voorop.

Waar gaan we voor? (Onze visie)

Mena Computers is de meest vooraanstaande computerspecialist voor het MKB en particulieren in Midden Nederland. Een professioneel bedrijf met een uitstekende service en support.

Mena Computers
4.8
Gebaseerd op 34 beoordelingen
powered by Google
Hans VenendaalHans Venendaal
17:56 03 Oct 22
Heel vriendelijk & snel geholpen! Bedankt!
Kees PronkKees Pronk
07:56 07 Jul 22
Mijn Shuttle micro pc DH470 stopte plotseling. Na telefoongesprek met Mehmet van Mena Computers in Ede kon ik pc brengen. Na enkele checks kon pc niet ter plaatse gerepareerd worden en werd pc opgestuurd naar importeur. Binnen twee weken was pc weer in orde en terug. Uitstekende service van Mena Computers.
Iza ChoynackiIza Choynacki
11:58 23 May 22
S'ochtends is mijn Windows gecrasht, ik liep vandaag binnen en binnen 30 minuten was dit opgelost. Ik was ook tevreden dat dit mij niks koste.
Rolf BakkerRolf Bakker
07:47 14 Jan 22
Voor de 2 of 3e keer hier een home-server gekocht.Deskundig advies, vriendelijke communicatie.Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Aanrader.
Janneke van der TasJanneke van der Tas
14:32 29 Jul 21
Vanmiddag naar Mena Computers Ede gegaan. Dacht dat er iets ernstigs aan de hand was met mijn laptop, maar bleek niets aan de hand. Wát een aardige ontvangst en wat een superaardige meneer. Hij stelde e.e.a. in en alles was dik voor elkaar. Ik hoefde niet eens te betalen, omdat het meeviel. Mena Computers Ede, helemaal TOPPIE!
Bastiaan van den SteenBastiaan van den Steen
19:38 27 Nov 20
Super netjes en kundig geholpen met m’n gecrashte laptop. Duidelijk in de mogelijkheden en meedenkend in alternatieven. Computer werkt weer als vanouds voor super nette prijs. Dank
Een heel fijn bedrijf! Het personeel is vakkundig en klantvriendelijk.We hadden gebeld voordat we langskwamen. Toen we kwamen was alles al voorbereid en waren alle onderdelen al uitgezocht voor het samenstellen van een geweldige pc die helemaal was afgestemd op onze wensen. We waren positief verrast. Complimenten! Ze leveren goede service en zijn erg meedenkend met de klant. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
js_loader