Narrowcasting

Narrowcasting oplossingen

U bent op zoek naar een totaaloplossing voor narrowcasting? Mena Computers helpt u verder. Of u nu uw klanten beter van dienst wil zijn, uw imago wilt verbeteren of meer omzet wilt realiseren, we denken graag mee om te komen tot een geschikte oplossing. Dat kan een standaardpakket zijn maar kan ook een oplossing op maat zijn.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Casestudy “Eethuis Westeraam”

Voor dit fraaie eethuis werden wij gevraagd om een narrowcasting oplossing te bedenken die aansluit bij de hoge eisen die zij stellen aan de uitstraling. De klant wil graag alle borden met prijzen vervangen door digitale borden met als eis dat toekomstige aanpassingen snel, eenvoudig en goedkoop kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast wil de klant graag verschillende dag-aanbiedingen op een mooie manier kunnen presenteren.

Na ons initiële gesprek hebben we gebrainstormd over verschillende mogelijkheden. Het menu is uitgebreid bestudeerd waarna we hebben vastgesteld hoeveel “pagina’s” we nodig hebben. Uiteraard kan men 1 scherm neerzetten en alle prijzen op 1 scherm weergeven, verspreid over verschillende “pagina’s” die na elkaar worden weergegeven. Het andere uiterste is om 8 schermen te hangen, elk aangestuurd door een interactieve controller. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een tussenoplossing met 7 schermen met een simpele controller en 1 scherm met een interactieve controller.

Vervolgens zijn we bezig geweest met de content. Als eerste hebben we een ontwerp gemaakt welke als achtergrond op de verschillende schermen dient. Vervolgens hebben we het menu met de producten ingedeeld. Hier hebben we een mooie presentatie van gemaakt.

Op het interactieve gedeelte tonen we actuele nieuws en de weersvoorspelling voor Elst, afgewisseld met de dag-aanbiedingen.

Dit is het resultaat geworden: