Blog

Nieuwe websites online

Na iets meer dan een jaar zijn vanaf vandaag onze websites www.shuttleshop.nl, www.minipc.eu en www.qcomputers.nl online.

Mobiel gebruik

Niet alleen algemene trends maar ook onze eigen statistieken laten zien dat bezoekers steeds vaker een mobiel of tablet gebruiken voor het surfen op het web. Onze nieuwe websites zijn geschikt voor zowel smartphones en tablets en zo hopen we u meer gebruiksgemak te kunnen bieden.

Voorbereidingen voor komende wijzigingen

Naast de uiterlijke wijzigingen zullen er in de nabije toekomst ook veel aanpassingen qua content en werkwijze worden gedaan. Wij hebben opgemerkt dat onze vorige websites onvoldoende informatie boden en hebben nu de nieuwe website zo klaargemaakt dat we onze bezoekers veel meer informatie kunnen verstrekken. Zo zullen we binnenkort een uitgebreide blog opzetten met uitgebreide informatie voor diegenen die iets meer willen weten over onze producten en diensten. Ook onze activiteiten op sociale media zullen uitgebreid worden. U zult ons steeds meer op Facebook en Twitter zien.

Simpliciteit

Wij blijven voorstanders van simpliciteit in combinatie met voldoende informatie. Onze websites zullen ook met die filosofie verder worden uitgebouwd. Heeft u ideeën voor verbeteringen of andere suggesties of opmerkingen dan horen wij dat uiteraard graag!

0