Blog

Nieuwe websites online

Nieuwe websites online

Voor uw en ons gemak zijn wij constant bezig met nieuwe ontwikkelingen op onze websites. Zo hebben we per 1 augustus 2012 de vernieuwde Shuttleshop en MiniPC.eu websites gelanceerd en merken we dat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn met deze websites. Per 1 december 2012 is onze vernieuwde Mena Computers website online gegaan en per 1 februari 2013 is de vernieuwde Qcomputers website online gegaan.

Uiteraard gaan we nu niet stilstaan. Per 1 februari zijn we bezig om onze online presence te moderniseren en zijn we ook te vinden op Facebook en Twitter. Onze blog willen we ook gebruiken om u te informeren over ontwikkelingen maar willen we ook inzetten voor uitleg van technische vraagstukken. Op korte termijn kunt u bijvoorbeeld een artikel verwachten welke uitleg geeft over wat wij precies doen met de assemblage van een nieuwe systeem. Verder kunt u denken aan ervaringen die wij met u delen met bijvoorbeeld de installatie van Ubuntu op de Shuttle XS35GS V3L modellen.

Ook zijn we bezig met een nieuwsbrief. Dit zal een low-volume nieuwsbrief (hooguit een paar mails per maand) worden met informatie over Mena Computers, aanbiedingen, nieuwe producten, interessante nieuwtjes en meer. Houd dit in de gaten!

Voor ons staan er spannende tijden aan te komen en wij zijn enthousiast. U ook? Laat het ons weten!

0